пʼятницю, 20 квітня 2012 р.

Тисячі гривень тернопільська молодь зібрала для сиріт


У рамках благодійного концерту FREEDOM FEST, який відбувся 19 квітня у спорткомплексі техуніверситету “Політехнік”, молодь Тернополя збирала кошти, одяг та іграшки для сиріт. Таким чином до розвитку благодійності долучилися громадська організація “Файне місто”, студ рада ФХВ ТНТУ та гурт “Reality of Freedom”.

На цьому рок-концерті, незважаючи на погану погоду, були присутні сотні студентів. Усі вони зібралися одночасно для благочинності і для приємного проведення часу. Адже розважали молодь обіцяні гурти з Тернополя, Львова та Рівненщини. Були присутні також і КВН-команди.
-       Приємно усвідомлювати, що молодь сьогодні не байдужа до чужих проблем, – розповідає одна з учасниць КВН-команди «МАК» Ольга Вербило, – адже для нас  найкращим подарунком були посмішки на обличчях глядачів. А виступати, знаючи, що це ще й принесе комусь користь, вдвічі приємніше.
Організатори запевняють, що зібрані кошти знайдуть свого адресата. І це будуть сироти з дитячого будинку у с.Нове Село.
-       Приємно, що прийшло багато молоді, які долучилися до благодійності, – розповідає один з організаторів концерту, голова організації «Файне місто», Рустам Ергешов. –  Усі виручені кошти 24 квітня ми передамо у дитячий будинок у с.Нове Село і організуємо для дітей невеличкий концерт.
Під час FREEDOM FEST зібрано тисячі гривень. Також волонтери одночасно збирали кошти в окрему скриньку для хворих дітей, яку студенти заповняли грошима.
-       Сьогодні люди оцінили концерт на чотири з плюсом, – підсумовує один з організаторів  Володимир Сагаль, – проте все пройшло добре.  А зібрали ми суму понад 5 тис. грн., хоч ще не всі кошти підраховано, тому вона буде більшою.
Організатори запевняють, що сьогодні уже є плани, націлені на проведення такого благодійного концерту щорічним. Адже благодійність має свій результат.

Мар’яна Зварич, Погляд


Немає коментарів:

Дописати коментар

Учасники