середу, 18 квітня 2012 р.

Пів тисячі гривень вручили студенту за логотип Файного міста


Конкурс на найкращий логотип уже тривалий час проводила молодіжна громадська організація «Файне місто». За цей час до них надійшло декілька дизайнерських варіантів, які змагалися між собою за головний приз  - півтисячі гривень, який переможцю вручили у вівторок.
- Логотип молодіжний, яскравий і феєричний, – ділиться враженнями з “Поглядом” голова громадської організації «Файне місто» Рустам Ергешов, – тут відображено, можна сказати, напрями нашої діяльності, адже ми робимо заходи саме для молоді Тернополя.
Він також додає, що вибирали логотип на засіданні координаційної ради «ФМ». На її розгляд було представлено 8 можливих варіантів.

Переможцем виявився тернопільський студент Сергій Гуменюк, який дізнався про конкурс від друзів через соцмережі.
- Я поставив собі за ціль створити логотип, щоб він виглядав по-сучасному, цікаво для молоді і був пов’язаний з Тернополем, – розповідає переможець. -  Саме тому видніється на логотипі частинка озера, а абревіатура «ФМ» вийшла у вигляді силуетів.
Рустам Ергешов додає, що в організації «Файне місто» зміниться лише логотип. А от діяльність буде набирати оберти, адже незабаром у місті пройде і благодійний, а опісля і арт-фестиваль. І це ще не всі плани тернопільської молоді.
Мар’яна Зварич

Немає коментарів:

Дописати коментар

Учасники