четвер, 26 квітня 2012 р.

Подаруй радість дітям

На Тернопільщині завершилась акція «Подаруй радість дітям». Під час її проведення волонтери збирали пожертви та проводили різні благодійні заходи. На зібрані кошти студенти, благодійники та представники влади купили подарунки і завітали до навчально-виховного комплексу, який розташований у Новому Селі Підволочиського району.
Яна Желябіна, координатор соціального напрямку організації «Файне місто»: «Просто хотілось подарувати радість цим таким хорошим, чудовим діткам, привезти подарунки і пограти з ними в ігри».
Дар’я Коменда, директор НВК: «До нас завітали прекрасні, добрі друзі, які вже протягом 7 років відвідують наших дітей».

Володимир Сагаль, організатор благодійного концерту: «Ми вирішили зробити благодійну акцію, зробити радість дітям. Ми вирішили зібрати кошти і купити необхідні речі для дитячого будинку. Ми сьогодні гарно провели день. Сподіваюся, дітям він запам’ятається».
Окрім подарунків, благодійники влаштували вихованцям конкурсно-розважальну програму. Діти із задоволенням слухали пісні у виконанні гурту «Реальність свободи», розгадували загадки, стрибали та бігали. За активність вони отримували призи.
Одна з найбільших і найгостріших проблем сьогодення – це неналежне утримування та недостатнє фінансування державою сиротинців.

Степан Барна, депутат обласної ради: «Я вважаю, що якби була б належна увага держави до цього питання, то проблема з увагою до цих дітей і умовами, в яких вони ростуть, були б зовсім по-іншому вирішені».
У ході акції «Подаруй радість дітям» волонтери Тернопільщини зібрали майже 8 тисяч гривень.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Учасники