понеділок, 19 березня 2012 р.

WaterKill


Шаленієш від мочілова??? Фанатієш від Американських бойовиків і Хітмена???? Грав в Контер страйк??? Маєш шанс попробувати себе в ролі реального кіллера!!!!!!! Вперше, і можливо востаннє в житті!!!!!!! Правила прості: прийди, найди і ЗАМОЧИ!!!!!!   Детальніше про умови  та правила:
В чому суть гри?
Кожний учасник гри одразу і кіллер, і жертва: ви одержуєте досьє на людину і полюєте за нею, у той же самий час хтось вже одержав інформацію про вас. Мета кіллера - вислідити жертву і "вбити" її з водяної зброї (достатньо вистрілити лише один раз). Далі ви отримуєте замовлення на наступну жертву, яку не «замочив» ваш попередник. Так коло учасників поступово зменшується і до кінця залишиться лише двоє найсильніших мисливців. У вирішальній дуелі визначиться переможець.
Досьє містить такі дані:
 - коротка інформація: ім’я, стать, рік народження, університет/ робота, хоббі;
 - фотографії у профіль і в повний зріст;
Коли граємо?
-         З 1 по 17 квітня  2012 року
Що потрібно для участі?
 - підключення до Інтернету, щоб одержати інформації про гру;
-  бажання прийняти участь у грі;

Правила гри:

1. Умови участі в грі:
1.1. Учасник, подаючи заявку на участь, автоматично приймає правила гри і зобов'язаний неухильно дотримуватися їх.
1.2. Кожний учасник, що бере участь в грі, погоджується із  правилами гри, які перелічені нижче.
1.3. Гра організовується на принципах чесної гри (fair play), якого обов’язково повинні дотримуватися усі гравці: умисно не заважати і не допомагати суперникам, дотримуватися правил гри;
1.4. Фотографії в "профіль" і "у повний зріст" в особистій справі учасника повинні відповідати зовнішності. Якщо учасник змінив колір волосся, підстригся або відростив волосся, підстриг або відростив бороду, фотографію необхідно обновити. На фотографіях не повинно бути інших людей.

2. Правила гри:
2.1. Мета гри: пропаганда здорового і активного способу життя, здобуття навиків гри та отримання позитивних емоцій.
2.2. Суть гри полягає в полюванні з водяною зброєю за жертвою. Кожний учасник є кіллером і жертвою одночасно.
2.3. Гра починається для всіх одночасно: учасник одержує від свого координатора «досьє» на свою жертву, яка складається з фотографій, інформації про місце перебування жертви та особисті дані. У той же час хтось одержує досьє на цього мисливця.  Коло замкнулося, а «мокрі війни» почалися!
2.4. Завдання полягає в пошуку своєї жертви,  використовуючи надану  інформацію (більш детальнішу інформацію кіллер шукає сам). За підказки учасникам гри буде стягуватись додаткова плата.
2.5. Жертва вважається мертвою, якщо кіллер облив її водою зі «зброї» або уразив саморобною «водяною бомбою» (смерть - факт поразки жертви).
2.6. Жертва може втекти від кіллера, але не може вбити його.
2.7. Після виконання завдання обов’язково повинна бути фотодокументація, де чітко видно, що кіллер виконав своє завдання і вбив жертву (фотодокументація має бути висвітлена на сайті http://vk.com/waterkill)
2.8. Кожний учасник під час проведення гри зобов'язаний ночувати  ззовні будинку не менше 3 (трьох) годин за добу.
2.9. У випадку сварки між учасниками, що стосується питань смерті жертви і дотримання правил, учасники намагаються розібратися на місці: ведуть переговори і перечитуються ці Правила.

3. Обмеження і заборони в грі
3.1. У процесі гри категорично заборонено застосовувати фізичну силу і насильство по відношенню до своєї жертви або по відношенню до мисливця. Якщо один з учасників стверджує, що по відношенню до нього була застосована фізична сила, він повинен звернутись до організаторів.
3.2. Дозволяється використовувати тільки чисту воду. Забороняється використовувати будь-які інші рідини: напої, мінеральну воду, соки і т.п.
3.3.Забороняється  вбивати на вулиці проживання, роботи чи навчального закладу «жертви».
3.5. У разі порушення даних заборон на учасника (команду) можуть бути накладені наступні стягнення:
- у вигляді штрафного часу;
- дискваліфікація учасника з поточної гри;
4. Фінал:
4.1. Гра закінчується 17 квітня в НК «Riverpool», де буде проведений фінальний етап гри.
5. Призовий фонд:
5.1. Призовий фонд за гру вручається кіллеру, що вбив найбільшу кількість жертв.
5.2. Призовий фонд складається з призів, які визначаються і встановлюються організаторами гри.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Учасники