середу, 25 січня 2012 р.

Файне місто TwiTerEvent

21 січня Тернопільські блогери Ханаси та ГО «Файне місто» в бенкетно-концертному залі «М’ята» організували баркемп. В першій частині, якого були доповіді на якому учасники обмінялись досвідом роботи в Твіттері. Відкрив TwiTerEvent один із організаторів - Василь Ханас. Після чого на учасників чекала презентація громадської організації «Файне місто». Володимир Ханас презентував сайт із медіа-привязками «Твій місцевий депутат». Депутат обласної ради Степан Барна розказав про діяльність в Інтернеті депутатів та громадських діячів. Батьки Галужнету - закарпатські блогери виступили із доповідями «Соціальна революція» та «Твіттер та політика». Делегація із Вінниці запросила на перший Вінницький баркемп що відбудеться 28 січня. За активне коментування доповідачів учасники отримували м*ясні снеки «Обжерки».

У неформальному етапі були проведені ігри з «Мафії». Закінчився перший день заходу музичною вечіркою у Хмільному Щасті.
22 січня на учасників «TwiTerEvent» очікувала квест-екскурсія файним містом Тернопіль. Згодом блогери приєднались до утворення «живого ланцюга» від пам’ятника Тараса Шевченка до пам’ятника Степана Бандери. З днем соборності твітеряни привітали донецьких блогерів відеороликом, які також організували баркемп в цей день. О 15-00 учасників пригостили у піцерії «Челентано» з якого усі ситі вирушали по своїх домівках.

Спонсорами заходу стали ТРЦ «Подоляни», бенкетний зал «М’ята», «Обжерки», видавництво «Школярик», піццерія «Челентано», «Оболонь» та магазини «Кукуся».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Учасники