четвер, 18 жовтня 2012 р.

Перемога студентів на "Студентській добі"


Проект «Студентська доба» досяг свого результату – учасники представили проекти, над якими вони працювали протягом доби. Кожна команда представила по 3 проекти. В основному більшість проектів стосувались альтернативних способів відпочинку, покращення якості навчання та здорового способу життя. Варто відзначити деякі з них: команда ТІСІТу презентувала ідею всеукраїнського з’їзду майстрів паркуру, метою якої є покращення зв’язків між спортсменами з різних регіонів України, а також розглядався даний спорт як один з популярних видів активного відпочинку. Варто відзначити також команду ТНТУ яка презентувала до уваги проект під назвою «Політ над роками». Його суть полягає  в розв’язанні вічної проблеми взаєморозуміння між молоддю та старшим поколінням. Вирішити це питання студенти пропонують за допомогою цікавої та доступної  подачі азів комп’ютерної техніки та користування інтернетом.
Також одним із цікавих моментів даної частини заходу був проект Збірної команди з різних університетів, які представили ініціативу розірвати замкнуте коло «університет-гуртожиток» та внести в життя студентів цікавинки. Тут вони мали на увазі участь в різних акціях та активну позицію в житті, створення громадських організацій або вступ у вже існуючі.
Великою позитивною несподіванкою для глядачів та суддів був виступ команд із ТНЕУ, які представили свій проект англійською мовою. Він носить назву «World online». Основною ідеєю є покращення якості освіти. Через  те що ціни на проїзд не завжди є доступними звичайним студентам, (особливо за кордон) то можливість прослухати цікаві лекції чи тренінги від іноземних викладачів є малоймовірною.
У загальному підсумку перемогла команда ТНЕУ яка за 3 проекти отримала від суддів 33 бали.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Учасники