понеділок, 14 травня 2012 р.

Студреспубліка 2012


Через тиждень у Тернополі відбудуться вибори мера. На єдиній виборчій дільниці цього разу голосувати будуть виключно студенти, адже саме їм доведеться обирати свого очільника на весь наступний рік.
18-20 травня у Тернополі буде відбуватися регіональний етап мульти-фестивалю «Студреспубліка», – повідомляє Погляд. На ці три дні для молоді територія у с. Івачів перетворюється в особливу країну, де діють свої закони, валюта та обирається студентський мер. Цього року молоді активісти будуть формувати свій уряд, який відстоюватиме інтереси студентів з усієї Тернопільщини.

Бажаючим позмагатися за «крісло мера» потрібно попередньо зареєструватися на сайті http://studrespublika.com/reg2012/index.php та сформувати свою команду для передвиборчої боротьби.
Одними з організаторів виступає молодіжна організація «Файне місто», яка обіцяє для студентів багато позитивних вражень та серію тренінгів.
- Студреспубліка – це гра, у якій студенти зможуть проявити свої лідерські якості, – розповідає голова організації «Файне місто» Рустам Ергешов. – Тому ми підготували багато сюрпризів, які допоможуть молоді у майбутній політичній кар’єрі.
Нагадаємо, що минулого року молодь Тернопільщини обрала мером студента ТНТУ ім. І. Пулюя Романа Довгошию, який пробуде на посаді мера до 20 травня.
Група події http://vk.com/studrespublikafm

Немає коментарів:

Дописати коментар

Учасники